Δραστηριότητες

Πεζοπορικές Διαδρομές

Ανακαλύψτε τη φύση της Αστυπάλαιας μέσα από πεζοπορικές διαδρομές και μονοπάτια που οδηγούν σε παρθένες παραλίες ή γραφικά ξωκλήσια. Ακολουθήστε τα μονοπάτια των πειρατών και αφήστε τη φαντασία σας να ταξιδέψει σε κρυμμένους θησαυρούς μέσα σε μυστικές σπηλιές. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η Αστυπάλαια έχει αναγνωριστεί από την επιστημονική κοινότητα ως οικολογικά σημαντική περιοχή καθώς φιλοξενεί πολλά σπάνια είδη χλωρίδας και πανίδας. Ρωτήστε μας για να σας προτείνουμε ενδιαφέρουσες διαδρομές ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Ποδηλατικές Διαδρομές

Η Αστυπάλαια είναι ένας ιδανικός προορισμός για ποδηλασία για ποδηλάτες όλων των επιπέδων. Οι πνεύμονές σας θα γεμίσουν με το φρέσκο ​​αεράκι της θάλασσας και τα μάτια σας από την ομορφιά του νησιού. Θα ξεναγηθείτε στα αρχαία ερείπια του κάστρου που δεσπόζει στη Χώρα και έχει τραβήξει την προσοχή των φωτογράφων σε διεθνές επίπεδο. Θα διασκεδάσετε στις παραλίες με τα γραφικά ταβερνάκια και τα καφέ, θα χαλαρώσετε με τη λάμψη του φεγγαριού πάνω από το βενετσιάνικο φρούριο ή θα περιπλανηθείτε στα ασβεστωμένα δρομάκια με λουλούδια και βουκαμβίλιες. Το συγκρότημα «Ακρωτήρι» είναι bike friendly. Θα χαρούμε να σας παρέχουμε τις απαραίτητες υπηρεσίες για τη φύλαξη και τη συντήρηση του ποδηλάτου σας.

Θαλάσσια Σπορ

Εάν ανήκετε σ’αυτούς που αναζητούν τη δράση στις διακοπές τους στην Ανάληψη θα βρείτε τις κατάλληλες συνθήκες για θαλάσσια σπορ αρκεί να διαθέτετε τον κατάλληλο εξοπλισμό αφού στην περιοχή δεν υπάρχει οργανωμένο club.

Ψάρεμα

Αν το ψάρεμα είναι το hobby σας, τότε η Αστυπάλαια είναι ο προορισμός σας. Πάρτε τα σύνεργα, το καλάμι ή το ψαροντούφεκο σας και μην ξεχάσετε τη φωτογραφική σας μηχανή. Γευτείτε τα αποτελέσματα της προσπάθειάς σας παρέα με την οικογένειά σας ή με καλούς φίλους και κάντε τους άλλους να ζηλέψουν από τις αναρτήσεις σας στα social media!

Μοιραστείτε τη σελίδα